Kreatív Fotózás I Vivien & Csaba (After Wedding Session)

Kreatív Fotózás I Vivien & Csaba (After Wedding Session)

KREATÍV FOTÓZÁS A HEGYEK KÖZÖTT


Lenyűgöző látvány, harapnivalóan friss levegő és csend…avagy egy kreatív fotózás legideálisabb körülményei. Vagyis aligha lehet ennél inspirálóbb körülményeket találni egy gyönyörű pár kreatív képeinek elkészítéséhez. Vivien és Csaba nemcsak egymás- hanem az utazás szerelmesei is, ahogy mi is.

Így a családias hangulatú esküvőjük után néhány nappal, pár óra utazást követően könnyen a komfortzónánkon kívül találtuk magunkat, (végre! :)), ugyanis megérkeztünk a Szlovákia legszebb hegyláncai közé. Mivel ez volt eddig az egyik legkalandosabb kreatív fotózásunk, ezért igyekeztünk maximálisan helytállni, mégha fárasztó is volt. Ez a kreatív fotózás egy teljes napot vett igénybe a Magas-Tátrában, ugyanis egy több kilométeres gyalogtúra vezetett a kiszemelt helyszínig, ahova teljes felszereléssel mentünk a hosszú autóút után. Mióta a kreatív fotózásokon és az esküvőkön is asszisztenssel dolgozunk, azóta az ilyen kihívások nem okoznak akadályt. 

Amikor megérkeztünk a Poprádi tóhoz, csak néhány perc pihenőt adtunk magunknak, nem akartunk lemaradni az izgalmas fényekről, így hamar hozzá is láttunk a fotózáshoz.  Nos, a látvány lenyűgöző volt! A kitartó türelmüknek köszönhetően örök emlék marad nemcsak Nekik, hanem nekünk is az a több mint 80db kreatív kép, (melyből a fent látható, már több nemzetközi szakmai elismerést is nyert, melyek a sorozat alatt megtekinthetőek) amelyekből egy válogatás látható az alábbi bejegyzésben.

Ahogy Ők fogalmaztak: ,,Megérte!,,

AFTER WEDDING SESSION AMONG THE MOUNTAINS


Impressive scenery, fresh air and silence…well is hardly to find any inspiring conditions, to take a beautiful couple’s creative photo shoot after their wedding. Vivien and Csaba love not only each other, but also traveling – just like us.
A few days after their familiar wedding we took a trip to the most beautiful mountain ranges in Slovakia.
Although this was one of our most adventurous creative photoshoots so far, we tried to do our best, even if it was tiring.

It took a full day in the High Tatras, as a several-kilometer walking tour led us to the chosen location where we went with full equipment after the long drive. So the view was amazing! As we had arrive at the Lake Poprad, we only gave ourselves a few minutes to rest, we didn’t want to miss the exciting lights, so we quickly started taking photos.Thanks to their enduring patience, it is an eternal memory not only for them, but also for us with more than 80 creative images (which one above has gained more international awards which you can see below the photos) Which selection can be seen in the post below.

,It was worth it! – As They put it.

 

1st Runner up of the Society Awards – by @bridesandgroomsphotography

Finalist in Man In Nature Photo Contest
Contest Finalist in Candid Wedding Moments Photo Contest
Finalist in Monthly Pro Vol 25 Photo Contest
Won Contest Finalist in Elegance In Nature Photo Contest
Contest Finalist in Outdoor Weddings Photo Contest

Válasszatok a csomagjaink közül, vagy kérjetek egyedi ajánlatot az elképzeléseitek alapján!

Kövessetek minket közösségi oldalainkon és nézzétek meg legfrissebb képeinket, esküvői képsorozatainkat. Facebook  – Instagram

Zsolt Abonyi
Zsolt Abonyi
2023-11-20
Bence a lehető legjobb választás, elképesztően profi képeket kaptunk tőle, miközben azonnal megtaláltuk a közös hangot, és minden fotózásunk nagyon jó hangulatban telt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Barbara Abonyi
Barbara Abonyi
2023-11-20
Röviden: Válasszátok Bencét! Nagyon sokáig kerestük a megfelelő fotóst, aki jártas a természetben tartott esküvőkben, átadja az események hangulatát és számunkra a legfontosabb: természetes, de profi képeket készít. Bencében megtaláltuk az elképzeléseinket minden téren, profizmusban többet is, mint amit el tudtunk volna képzelni. 🙂 Három fotózásunk is volt, jegyes fotózás, az esküvő napja valamint kreatív fotózás, de nem tudnánk megmondani, melyik sorozatot imádjuk a legjobban. Rengeteg képet kaptunk elképesztően gyorsan, és zseniális minőségben. Korábban sosem volt fotózásunk, de Bence mellett nem kellett aggódnunk, szinte természetesen jött az egész. Kivétel nélkül látszik a képekben az egyéniségünk, a hangulat, az érzések, minőségben pedig bármelyik esküvői magazinban megállnák a helyüket. Mindemellett Bence szinte barátunkként volt velünk minden alkalommal és nagyon boldogok vagyunk, hogy megismerhettük. ❤️
Csilla Fekete-Takács
Csilla Fekete-Takács
2023-08-03
Nem tudunk elég hálásak lenni a csodás képekért és a professzionális szolgáltatásért. Életünk egyik legszebb napjának megörökítését nem is bízhattuk volna másra. 🥰 Nagyon szépen köszönjük Bence! Viktor & Csilla
Dudás Orsolya
Dudás Orsolya
2023-07-25
Nagyon közvetlen fotós. Az első pillanattól kezdve beilleszkedett az esküvői násznép közé. Az elkészült képek meséltek, még azoknak is akik nem voltak az esküvőn. Azok is megkönnyezték a fotók láttán az esküvőt, akik nem voltak ott. 😊
Lilla Kocsándy
Lilla Kocsándy
2022-11-03
Bence és kedves segítője, Zsuzsi nagyon kedvesek, közvetlenek, hamar feloldódik az ember mellettük, és profi munkát végeznek! Az esküvőnk megörökítését bíztuk rájuk, nagyon élveztük a fotózást, a végeredmény pedig magáért beszél! Csodás képek születtek! Köszönjük!
Olívia
Olívia
2022-05-05
Évfordulónkra szerettünk volna pár képet magunkról, így találtunk Bencére. Nagyon gördülékenyen tudtunk egyeztetni vele, helyszínnél nyitott volt az ötleteinkre. Örülök, hogy őt kértük fel, mert az eredménnyel nagyon meg vagyunk elégedve, gyönyörű képek lettek, pedig párszor el is kellett halasztani a fotózást a kiszámíthatatlan tavaszi időjárás miatt. Ebben is nagyon rugalmas volt szerencsére. Előtte beszéltünk az elképzeléseinkről, illetve a "mik nem tetszenek" dolgokról is, ebben sem csalódtunk. Szép, tavaszias, élénk színvilágú képeink lettek, amik rólunk is előnyösek. Csak ajánlani tudom őt, kitűnő munkát végez, precízen!
Polak Viktor
Polak Viktor
2022-02-20
Kitűnő látásmóddal rendelkező, profi fotós, aki minden szituációból a maximumot hozza ki. A közvetlensége és a humora csak ráadás : ) Szívből ajánlom.
Tímea Kulcsár
Tímea Kulcsár
2022-02-19
Bence szuper képeket készített rólunk, azóta is napi szinten megcsodáljuk őket. Örök emlék marad. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Katalin Toth
Katalin Toth
2019-09-25
I have highly recommended it. 🙂 Bence (and Gabor) did such a fantastic job on our wedding day. My only problem is trying to choose my favorite ones from so many amazing photos what I received.