Esküvői fotózás Ausztriában I Aline & Emi (Wörthersee)

Esküvői fotózás Ausztriában I Aline & Emi (Wörthersee)

ESKÜVŐI FOTÓZÁS AUSZTRIÁBAN – KÜLÖNLEGES BOHÉM ESKÜVŐ

Aline & Emanuel esküvője az egyik legemlékezetesebb számunkra. Nemcsak azért, mert az esküvői fotózás Ausztriában volt, a  gyönyörű Wörthi-tó tájékán, hanem azért is, mert baráti és közvetlen stílusukkal megalapozták a nagy napjuk hangulatát.
Az esküvőnek Lilli’s Feststadl adott helyszínt, egy fantasztikus kilátással a Karavankák hegyláncának ölelésében.

Alinere és Emire aztán igazán nem lehetne azt a kifejezést használni, hogy bármivel is kapkodtak volna. A legnagyobb türelemmel és nyugalommal készültek mindenre még az esküvőjük napján is. Az esküvő stílusa leginkább a laza, vintage élményt idézte, amihez öltözékükben igazodtak a vendégek is. Bár a kreatív fotózásra szűk tíz percünk volt, azért így is készült pár szuper kép róluk, ami emlékezetessé és teljessé tette az esküvői sorozat képeit. A buli asztalon táncolással zárult a kétezres évek house zenéivel! Imádtuk minden percét! Erre a tájra bármikor visszamennénk akár csak egy kreatív fotózásra is! 🙂 A napjukról készült esküvői sorozat úgy érzem magáért beszél.

Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl.

Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - kilátás a készülődés helyszínéről.Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Laza beszélgetés a készülődés előtt.

 Esküvői fotózás Ausztriában - A menyasszony cipője. Esküvői fotózás Ausztriában - A menyasszonyi csokor. Esküvői fotózás Ausztriában - A menyasszonyi ruha - Fekete fehér fotó. Esküvői fotózás Ausztriában - A menyasszony és a kutyája - Fekete fehér fotó. Esküvői fotózás Ausztriában - A menyasszony sminkelése. Esküvői fotózás Ausztriában - A menyasszonyi smink. Esküvői fotózás Ausztriában - készülődés Esküvői fotózás Ausztriában - Készülődés - fekete fehér menyasszonyi portré. Esküvői fotózás Ausztriában - Készülődés - fekete fehér portré a menyasszonyról. Esküvői fotózás Ausztriában - Készülődés - fekete fehér kép a menyasszonyról.  Esküvői fotózás Ausztriában - Készülődés - fekete fehér kép a menyasszonyról és a koszorúslányról. Esküvői fotózás Ausztriában - Készülődés - fekete fehér portré a menyasszonyról. 3. Esküvői fotózás Ausztriában - Készülődés - fekete fehér portré a menyasszonyról. 4.

Esküvői fotózás Ausztriában - Lilli's Feststadl - Vendégvárás Esküvői fotózás Ausztriában - Lilli's Feststadl - Vendégvárás 2. Esküvői fotózás Ausztriában - Lilli's Feststadl - Vendégvárás 3.  Esküvői fotózás Ausztriában - Lilli's Feststadl - A menyasszony érkezése.

Esküvői fotózás Ausztriában - Lilli's Feststadl - First look.Esküvői fotózás Ausztriában - Lilli's Feststadl - Szertartás a természetben.

Esküvői fotózás Ausztriában - Lilli's Feststadl - Ceremónia a természetben.  Esküvői sorozat - tears of joy - Image of A&E - Hochzeitsfotografie Lilli's Feststadl - Austria Esküvői sorozat - Happy Groom - Image of A&E - Hochzeitsfotografie Lilli's Feststadl - Austria    Esküvői sorozat - Ring - Image of A&E - Hochzeitsfotografie Lilli's Feststadl - Austria Esküvői sorozat - Kiss - Image of A&E - Hochzeitsfotografie Lilli's Feststadl - Austria       Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Csoportkép kutyával. Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Kreatív fotózás - csók.   Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Kreatív fotózás fátyollal. Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Természetes esküvői kép a párról.

 Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Természetes esküvői kép a vendégekről. 2. Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Természetes esküvői kép a vendégekről. Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Esküvői kép a vendégekkel.

Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Kutya az esküvőnEsküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Vicces esküvői kép a barátokról 2. Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's Feststadl - Vicces esküvői kép a barátokról   

Esküvői fotózás Ausztriában - Helyszín, a Lilli's FeststadlEsküvői fotózás Ausztriában - Kutya az esküvőn

Esküvői fotózás Ausztriában - A menyasszony és a vőlegény csókja Esküvői fotózás Ausztriában - Tortavágás - Színes képEsküvői fotózás Ausztriában - Esküvői tortavágás - Fekete fehér kép Esküvői fotózás Ausztriában - Tortavágás - Fekete-fehér kép 2

Esküvői fotózás Ausztriában - Rockabilly stílus Esküvői sorozat - Wedding Party Photo of A&E - Hochzeitsfotografie  Esküvői fotózás Ausztriában Esküvői sorozat - Eline & Emi - Ausztria - Esküvői színes buli fotó - dj Esküvői fotózás Ausztriában  Esküvői sorozat - Eline & Emi - Ausztria - Esküvői színes buli fotó, a vőlegény és a testvére Esküvői sorozat - Eline & Emi - Ausztria - Esküvői színes buli fotó, a vőlegény és a testvére Esküvői fotózás Ausztriában - Eline & Emi - Ausztria - Esküvői színes buli fotó 3 Esküvői fotózás Ausztriában - Eline & Emi - Ausztria - Esküvői színes buli fotó

Nézzétek meg a többi sorozatot is

Válassz a csomagjaink közül, vagy kérj egyedi ajánlatot az igényeitekhez igazítva!

Kövess a közösségi oldalainkon, ahol megtalálod a legfrissebb esküvői képeket és esküvői képsorozatokat.
Facebook  – InstagramTikTok

 

Imre Medárd
Imre Medárd
2024-07-03
10 csillagot adnék ha tudnék. Bencének hatalmas kihívás volt az esküvőnk. A menyasszonyom a leggyonyorubb teremtés a földön, de az én fotogenitásom nem a legjobb. Bence csodálatos képeket csinált rólunk. Sírtunk amikor meglestük őket. Remélem sokan rátalálnak erre a csodafiúra!
Zsóka Ruttner
Zsóka Ruttner
2024-06-13
Bence rugalmas, segítőkész, jó meglátásai es ötletei vannak. Személyisége és hozzáállása oldott minket, kihozta félénkségünkből a maximumot. Az elkészült képek is szuperek lettek! Csakis ajánlani tudjuk! :)
Dani Schmidt
Dani Schmidt
2023-12-17
Bencével szuper dolgozni és az eredmény sem marad el! Csak ajánlani tudjuk
Zsolt Abonyi
Zsolt Abonyi
2023-11-20
Bence a lehető legjobb választás, elképesztően profi képeket kaptunk tőle, miközben azonnal megtaláltuk a közös hangot, és minden fotózásunk nagyon jó hangulatban telt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Barbara Abonyi
Barbara Abonyi
2023-11-20
Röviden: Válasszátok Bencét! Nagyon sokáig kerestük a megfelelő fotóst, aki jártas a természetben tartott esküvőkben, átadja az események hangulatát és számunkra a legfontosabb: természetes, de profi képeket készít. Bencében megtaláltuk az elképzeléseinket minden téren, profizmusban többet is, mint amit el tudtunk volna képzelni. :) Három fotózásunk is volt, jegyes fotózás, az esküvő napja valamint kreatív fotózás, de nem tudnánk megmondani, melyik sorozatot imádjuk a legjobban. Rengeteg képet kaptunk elképesztően gyorsan, és zseniális minőségben. Korábban sosem volt fotózásunk, de Bence mellett nem kellett aggódnunk, szinte természetesen jött az egész. Kivétel nélkül látszik a képekben az egyéniségünk, a hangulat, az érzések, minőségben pedig bármelyik esküvői magazinban megállnák a helyüket. Mindemellett Bence szinte barátunkként volt velünk minden alkalommal és nagyon boldogok vagyunk, hogy megismerhettük. ❤️
Csilla Fekete-Takács
Csilla Fekete-Takács
2023-08-03
Nem tudunk elég hálásak lenni a csodás képekért és a professzionális szolgáltatásért. Életünk egyik legszebb napjának megörökítését nem is bízhattuk volna másra. 🥰 Nagyon szépen köszönjük Bence! Viktor & Csilla
Popovicsné Dudás Orsolya
Popovicsné Dudás Orsolya
2023-07-25
Nagyon közvetlen fotós. Az első pillanattól kezdve beilleszkedett az esküvői násznép közé. Az elkészült képek meséltek, még azoknak is akik nem voltak az esküvőn. Azok is megkönnyezték a fotók láttán az esküvőt, akik nem voltak ott. 😊
Lilla Kocsándy
Lilla Kocsándy
2022-11-03
Bence és kedves segítője, Zsuzsi nagyon kedvesek, közvetlenek, hamar feloldódik az ember mellettük, és profi munkát végeznek! Az esküvőnk megörökítését bíztuk rájuk, nagyon élveztük a fotózást, a végeredmény pedig magáért beszél! Csodás képek születtek! Köszönjük!
Olívia
Olívia
2022-05-05
Évfordulónkra szerettünk volna pár képet magunkról, így találtunk Bencére. Nagyon gördülékenyen tudtunk egyeztetni vele, helyszínnél nyitott volt az ötleteinkre. Örülök, hogy őt kértük fel, mert az eredménnyel nagyon meg vagyunk elégedve, gyönyörű képek lettek, pedig párszor el is kellett halasztani a fotózást a kiszámíthatatlan tavaszi időjárás miatt. Ebben is nagyon rugalmas volt szerencsére. Előtte beszéltünk az elképzeléseinkről, illetve a "mik nem tetszenek" dolgokról is, ebben sem csalódtunk. Szép, tavaszias, élénk színvilágú képeink lettek, amik rólunk is előnyösek. Csak ajánlani tudom őt, kitűnő munkát végez, precízen!