ESKÜVŐI FOTÓZÁS
CSOMAGOK I ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

CSOMAGOK I ÖSSZEÁLLÍTÁSOK ESKÜVŐI FOTÓZÁSRA
IDŐTARTAM ALAPÚ RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS SZERINT

 

Kérjetek ajánlatot az esküvőtökre szabva, vagy az alábbi esküvői fotózás csomagok / összeállítások alapján.
Az alábbi lehetőségek időtartam alapján lettek meghatározva, hogy a nap folyamán minden eseményen végigkísérhessünk Benneteket, akár már a készülődéstől elkezdve egészen a buli csúcspontjáig, hogy később minden fontos pillanatot újraélhessetek majd a képeken keresztül.
Az esküvői fotózás csomagok természetesen tartalmazzák az összes fontos esemény megörökítését, valamint a csoportképeket és a kreatív fotózást is.

Az összeállítások szabadon formálhatóak az ajánlatban küldött kiegészítő szolgáltatásokkal, hogy még inkább igazodjon az elképzeléseitekhez. Így lehetőségetek van választani másodfotóst, külön napos kreatív fotózást vagy jegyespár fotózást (akár külföldön is), sameday slideshow-t, premium minőségű FineArt fotókönyveket, valamint expressz átadási határidőket is.

A szolgáltatás egy asszisztens munkáját is, nemcsak  azért, hogy a nap folyamán készült képekről biztonsági másolatokat készítsen, hanem azért is, hogy különböző fényekkel tegye izgalmasabbá a kreatív fotózás képeit. Így már a fotók készítésénél egy rugalmasabb és dinamikusabb folyamattal segíti a végeredményt még izgalmasabbá tenni.

Természetesen mindig figyelünk arra, hogy semmilyen módon ne legyünk a középpontban,
mindemellett szem előtt tartva az események folyamatos változásait, hogy minden fontos, érzelmes, vagy éppen humoros pillanatot megörökíthessünk, anélkül, hogy befolyásolnánk annak spontaneitását.


Kövess a közösségi oldalainkon, ahol megtalálod a legfrissebb esküvői képeket és esküvői képsorozatokat.
Facebook  – Instagram

KÉRJETEK AJÁNLATOT A LEJJEBB MEGTALÁLHATÓ FORMON KERESZTÜL EMAILBEN AZ ALÁBBI ÖSSZEÁLLÍTÁSOK ALAPJÁN, VAGY AZ EGYÉNI ELKÉPZELÉSEITEK SZERINT

Esküvői fotózás csomagok - Basic csomag - 8 órás rendelkezésre állás

 • 8 ÓRÁS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS
 • KREATÍV FOTÓZÁS
 • 500db UTÓMUNKÁZOTT KÉP
 • ESKÜVŐI KÉPEK ÁTADÁSA: 25 MUNKANAP

Esküvői fotózás csomagok - Premium csomag - 12 órás rendelkezésre állás

 • 12 ÓRÁS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS
 • KREATÍV FOTÓZÁS
 • 700db UTÓMUNKÁZOTT KÉP
 • ESKÜVŐI KÉPEK ÁTADÁSA: 20 MUNKANAP
Esküvői fotózás csomagok - All Inclusive csomag - Korlátlan rendelkezésre állás

 • TELJES NAPOS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS
 • 2 FOTÓS AZ ESKÜVŐ NAPJÁN
 • 1100db UTÓMUNKÁZOTT KÉP
 • JEGYESPÁR FOTÓZÁS
 • KÜLÖN NAPI KREATÍV FOTÓZÁS
 • SAME DAY SLIDESHOW
 • 1DB FINE ART FOTÓKÖNYV 30X30CM
 • ESKÜVŐI KÉPEK ÁTADÁSA: 10 MUNKANAP

 


A fenti esküvői fotós csomagok lehetőségein túl egyéni igények szerint is kérhető árajánlat
akár csak kreatív- vagy jegyespár fotózásra is.

Ha még más esküvői szolgáltatókat is kerestek, megírhatjátok nekünk az üzenetben és az általunk ismert, valamint a közös munkák által már bizonyított kollégák elérhetőségével segítünk megtalálni a legjobbakat.

Pányoki Bence – Esküvői fotós

 

Ajánlatkérés
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Imre Medárd
Imre Medárd
2024-07-03
10 csillagot adnék ha tudnék. Bencének hatalmas kihívás volt az esküvőnk. A menyasszonyom a leggyonyorubb teremtés a földön, de az én fotogenitásom nem a legjobb. Bence csodálatos képeket csinált rólunk. Sírtunk amikor meglestük őket. Remélem sokan rátalálnak erre a csodafiúra!
Zsóka Ruttner
Zsóka Ruttner
2024-06-13
Bence rugalmas, segítőkész, jó meglátásai es ötletei vannak. Személyisége és hozzáállása oldott minket, kihozta félénkségünkből a maximumot. Az elkészült képek is szuperek lettek! Csakis ajánlani tudjuk! :)
Dani Schmidt
Dani Schmidt
2023-12-17
Bencével szuper dolgozni és az eredmény sem marad el! Csak ajánlani tudjuk
Zsolt Abonyi
Zsolt Abonyi
2023-11-20
Bence a lehető legjobb választás, elképesztően profi képeket kaptunk tőle, miközben azonnal megtaláltuk a közös hangot, és minden fotózásunk nagyon jó hangulatban telt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Barbara Abonyi
Barbara Abonyi
2023-11-20
Röviden: Válasszátok Bencét! Nagyon sokáig kerestük a megfelelő fotóst, aki jártas a természetben tartott esküvőkben, átadja az események hangulatát és számunkra a legfontosabb: természetes, de profi képeket készít. Bencében megtaláltuk az elképzeléseinket minden téren, profizmusban többet is, mint amit el tudtunk volna képzelni. :) Három fotózásunk is volt, jegyes fotózás, az esküvő napja valamint kreatív fotózás, de nem tudnánk megmondani, melyik sorozatot imádjuk a legjobban. Rengeteg képet kaptunk elképesztően gyorsan, és zseniális minőségben. Korábban sosem volt fotózásunk, de Bence mellett nem kellett aggódnunk, szinte természetesen jött az egész. Kivétel nélkül látszik a képekben az egyéniségünk, a hangulat, az érzések, minőségben pedig bármelyik esküvői magazinban megállnák a helyüket. Mindemellett Bence szinte barátunkként volt velünk minden alkalommal és nagyon boldogok vagyunk, hogy megismerhettük. ❤️
Csilla Fekete-Takács
Csilla Fekete-Takács
2023-08-03
Nem tudunk elég hálásak lenni a csodás képekért és a professzionális szolgáltatásért. Életünk egyik legszebb napjának megörökítését nem is bízhattuk volna másra. 🥰 Nagyon szépen köszönjük Bence! Viktor & Csilla
Popovicsné Dudás Orsolya
Popovicsné Dudás Orsolya
2023-07-25
Nagyon közvetlen fotós. Az első pillanattól kezdve beilleszkedett az esküvői násznép közé. Az elkészült képek meséltek, még azoknak is akik nem voltak az esküvőn. Azok is megkönnyezték a fotók láttán az esküvőt, akik nem voltak ott. 😊
Lilla Kocsándy
Lilla Kocsándy
2022-11-03
Bence és kedves segítője, Zsuzsi nagyon kedvesek, közvetlenek, hamar feloldódik az ember mellettük, és profi munkát végeznek! Az esküvőnk megörökítését bíztuk rájuk, nagyon élveztük a fotózást, a végeredmény pedig magáért beszél! Csodás képek születtek! Köszönjük!
Olívia
Olívia
2022-05-05
Évfordulónkra szerettünk volna pár képet magunkról, így találtunk Bencére. Nagyon gördülékenyen tudtunk egyeztetni vele, helyszínnél nyitott volt az ötleteinkre. Örülök, hogy őt kértük fel, mert az eredménnyel nagyon meg vagyunk elégedve, gyönyörű képek lettek, pedig párszor el is kellett halasztani a fotózást a kiszámíthatatlan tavaszi időjárás miatt. Ebben is nagyon rugalmas volt szerencsére. Előtte beszéltünk az elképzeléseinkről, illetve a "mik nem tetszenek" dolgokról is, ebben sem csalódtunk. Szép, tavaszias, élénk színvilágú képeink lettek, amik rólunk is előnyösek. Csak ajánlani tudom őt, kitűnő munkát végez, precízen!