ESKÜVŐI KÉPSOROZATOK


ESKÜVŐI FOTÓZÁS BUDAPESTEN, ORSZÁGOSAN ÉS KÜLFÖLDÖN

ESKÜVŐI – KREATÍV – & JEGYESPÁR FOTÓZÁS

Teljes körű esküvői fotózás Budapest területén, országszerte és határainkon kívül. Képeimen arra törekszem, hogy látványvilága nem csak ma, hanem több éves távlatokban is visszaadják azt az élményt, ami az esküvőtök napján és a legboldogabb pillanataitokban éreztetek.

A trendi nem mindig elegáns, viszont az elegáns, mindig trendi.

Ezért fontosnak tartom, hogy a képeim színvilága kövessék a valóság színeit és tartózkodjon a pillanatnyi trendektől a kreativitás és a kiemelkedő minőség jegyében mutatva egy időtálló képi irányba. . 
A kihívást ezért nem csak abban látom, hogy kreatívan őrizzem meg az emlékeket, hanem hogy azokat olyan helyszíneken tudjam megörökíteni, amik még különlegesebb módon gazdagítják a képsorozatot és az élményt. Ezért esküvői fotózást Budapest városán kívül, országosan és külföldön is vállalunk.

WEDDING PHOTOGRAPHY – AVAILABLE FOR WORLDWIDE

PREMIUM WEDDING – CREATIVE – & PROPOSAL PHOTOSHOOt

 

Complete wedding photography service in Budapest, throughout the country and outside our borders. In my photos, I strive to make visuals reflect the experience and mood you felt on your wedding day and in your happiest moments. Not only today, but also in the future.

Trendy is not always elegant, but elegant is always trendy.

That’s why I consider it important that the colors of the pictures reflect the reality and stay away from current trends. So that they point to a timeless direction by conveying a creative and special atmosphere.
The challenge not only in creatively preserving memories, but also in being able to capture them in locations that create a special and memorable visual world for you too. That is the reason why we available for worldwide.

Wedding Photography in Germany
Sandra & Ricardo –  Esküvői képsorozat  – Wedding Photography in Germany (Rammenau – Baroque Castle)

Nehéz szavakat találni erre a három napra, amit Sandrával és Ricardoval töltöttünk Németországban.
Felejthetetlen őszinte pillanatok, közvetlen és nyitott emberekkel, egy fantasztikus hangulatú esküvőn.

Esküvői fotózás Budapest - Kreatív fotózás a HalászbástyánDominika & Ronald – Esküvői képsorozat és kreatív fotózás (Wedding & Creative session)

Egy klasszikus, de lendületes, érzelmekkel teli esküvői és kreatív fotózás Budapesten. Dominika és Ronald személyében egy olyan párt sikerült megismernünk, akik minden kétség nélkül tökéletesen illenek egymáshoz. 

Díjnyertes esküvői fotó (WPS 2016 photo of the month - September) Awarded Wedding Picture - Pányoki Bence ©Vivien & Csaba – Kreatív Fotózás (After Wedding Session)

Lenyűgöző látvány, harapnivalóan friss levegő és csend… Aligha lehet inspirálóbb körülményeket találni egy gyönyörű pár kreatív képeinek elkészítéséhez. Vivien és Csaba nemcsak egymás- hanem az utazás szerelmesei is, ahogy mi is. Így a családias hangulatú esküvőjük után néhány nappal, pár óra utazást követően könnyen a komfortzónánkon kívül találtuk magunkat. (Végre! :)) Az egyik legkalandosabb kreatív fotózásunk egy teljes napot vett igénybe a Magas-Tátra szlovák oldalán.

Photoshoot in Budapest

Doris & Leo – Kreatív Fotózás (Pre-Wedding Session)

Hong-Kong-ból Budapestre –  Doris & Leo (Hong-Kong) több mint 8000 km-t utaztak, hogy házasságkötésük előtt Budapesten tölthessenek néhány napot, amit azzal tettek még emlékezetesebbé, hogy ebben a gyönyörű városban készíttették el az esküvői kreatív képeiket.

esküvői fotózás Budapest - Destination Wedding in WörtherseeAline & Emi – Esküvője Ausztriában (Wedding in Austria)

Egy fesztelen, laza, de mégis elegáns esküvő Ausztriában.


Esküvői fotózás Budapest

Kövessetek minket közösségi oldalainkon és nézzétek meg legfrissebb képeinket és esküvői képsorozatainkat.
Facebook  – Instagram