ESKÜVŐI KÉPSOROZATOK


ESKÜVŐI FOTÓZÁS BUDAPEST VÁROSÁBAN, ORSZÁGOSAN ÉS KÜLFÖLDÖN

Teljes képanyagok- esküvői- kreatív- & jegyespár fotózásokról

Teljes körű esküvői fotózás Budapest városában, országszerte és a határainkon kívül.
Képeimen arra törekszem, hogy látványvilága nem csak ma, hanem több éves távlatokban is visszaadják azt az élményt, ami az esküvőtök napján és a legboldogabb pillanataitokban éreztetek.

A trendi nem mindig elegáns, viszont az elegáns mindig trendi.

Ezért fontosnak tartom, hogy a képeim színvilága kövessék a valóság színeit és tartózkodjon a pillanatnyi trendektől a kreativitás és a kiemelkedő minőség jegyében mutatva egy időtálló képi irányba.

A kihívást ezért nem csak abban látom, hogy kreatívan őrizzem meg az emlékeket, hanem hogy azokat olyan helyszíneken tudjam megörökíteni, amik még különlegesebb módon gazdagítják a képsorozatot és az élményt. Ezért esküvői fotózást Budapest városán kívül, országosan és külföldön is vállalunk.

Esküvői fotózás Budapest - Wedding Photography in Germany
Sandra & Ricardo –  Esküvői képsorozat  – Németország (Rammenau – Baroque Kastély)

Nehéz szavakat találni erre a három napra, amit Sandrával és Ricardoval töltöttünk Németországban.
Felejthetetlen őszinte pillanatok, közvetlen és nyitott emberekkel, egy fantasztikus hangulatú nemzetközi esküvőn, ahol Ricardo mexikói születése miatt Amerikából és Sandra révén pedig Németországból egyaránt megalapozták a hangulatot a vendégek is az esküvőn.

 

Díjnyertes esküvői képPoh Gee & Lim (ázsiai pár) kreatív fotózása esőben (Budapest – New York Palace & Halászbástya)

Poh Gee & Lim Malájziából indultak egy európai körútra, melynek egyik állomásaként Budapestet választották, ahol az esküvőjük előtti kreatív fotózásuk felkérésével minket tiszteltek meg. Bár az eső nem kegyelmezett nekünk, mi a hasznunkra fordítottuk azt, így a sorozatban két díjnyertes képet is hazavihettek magukkal.

 

esküvői fotózás Budapest - Tata Pálmaháza
Lilla & Dani – Gyönyörű napja (Tata – Pálmaház)

Lilla & Dani esküvőjén a részletekre való odafigyelése az esküvőjük minden aspektusában megmutatkozott, a gyönyőrű virágdíszektől, a helyszínt öltöztető, gondosan megválasztott dekorációig.

 

Botaniq Kastély esküvő - Ceremónia a kastélykertben
Fancy esküvő a Botaniq Kastélyban (Tura – Schossberger Kastély)

Egy elegáns, fancy esküvő a turai Botaniq Kastélyban (Schossberger Kastély)

 

Kreatív fotózás Budapesten (Halászbástya) színes - távoli kép a párról
Nóri & Csabi Kreatív fotózása napfelkeltekor (Budapest – Halászbástya)

Ha a hajnali ébredésért díjat osztanának, nem hiszem hogy sokkal büszkélkedhetnék. Viszont ezekért a fényekért megéri!

esküvői fotózás Budapest - Destination Wedding in Wörthersee
Aline & Emi – Esküvője Ausztriában (Wörthersee)

Egy természetes, laza, de mégis elegáns esküvő Ausztriában, a Karavankák gyönyörű hegyei között Wörtherseeben.

 

Esküvői fotózás Budapest - Kreatív fotózás a Halászbástyán
Dominika & Ronald – Esküvői képsorozat és kreatív fotózás (Budapest – Halászbástya)

Egy klasszikus, de lendületes, érzelmekkel teli esküvő és egy kreatív esküvői fotózás Budapest Halászbástyáján.
Dominika és Ronald személyében egy olyan párt sikerült megismernünk,
akik minden kétség nélkül tökéletesen illenek egymáshoz.

 

Jegyesfotózás Angliában (Birmingham)
Jegyesfotózás Frida és James esküvője előtt, Angliában (Birmingham)

Frida & James Birminghamben élnek, ezért mindenképp szerették volna, ha egy jegyesfotózás mentén Angliában is készül róluk egy fotósorozat. Természetesen örömmel fogadtuk a felkérést és némi egyeztetés után ki is repültünk hozzájuk.

 

Kreatív fotózás a hegyekben fátyollal a hegyek között
Vivien & Csaba – Kreatív fotózás a hegyekben (Szlovákia – Tátra)

Lenyűgöző látvány, harapnivalóan friss levegő és csend… Aligha lehet inspirálóbb körülményeket találni egy gyönyörű pár kreatív képeinek elkészítéséhez. Vivien és Csaba nemcsak egymás- hanem az utazás szerelmesei is, ahogy mi is.
Így a családias hangulatú esküvőjük után néhány nappal, pár óra utazást követően könnyen a komfortzónánkon kívül találtuk magunkat. (Végre! :)) Az egyik legkalandosabb kreatív fotózásunk egy teljes napot vett igénybe a Magas-Tátra szlovák oldalán.

 

Esküvői fotózás Budapest - Photoshoot in Budapest
Doris & Leo – Kreatív Fotózás (Pre-Wedding Session – Budapest – Citadella)

Hong-Kong-ból Budapestre – Doris & Leo (Hong-Kong) több mint 8000 km-t utaztak, hogy házasságkötésük előtt Budapesten tölthessenek néhány napot, amit azzal tettek még emlékezetesebbé, hogy ebben a gyönyörű városban készíttették el velünk az esküvői kreatív képeiket.Esküvői fotózás Budapest

Válassz a csomagjaink közül, vagy kérj egyedi ajánlatot az igényeitekhez igazítva!

Kövess a közösségi oldalainkon, ahol megtalálod a legfrissebb esküvői képeket és esküvői képsorozatokat.
Facebook  – InstagramTikTok

 

Imre Medárd
Imre Medárd
2024-07-03
10 csillagot adnék ha tudnék. Bencének hatalmas kihívás volt az esküvőnk. A menyasszonyom a leggyonyorubb teremtés a földön, de az én fotogenitásom nem a legjobb. Bence csodálatos képeket csinált rólunk. Sírtunk amikor meglestük őket. Remélem sokan rátalálnak erre a csodafiúra!
Zsóka Ruttner
Zsóka Ruttner
2024-06-13
Bence rugalmas, segítőkész, jó meglátásai es ötletei vannak. Személyisége és hozzáállása oldott minket, kihozta félénkségünkből a maximumot. Az elkészült képek is szuperek lettek! Csakis ajánlani tudjuk! :)
Dani Schmidt
Dani Schmidt
2023-12-17
Bencével szuper dolgozni és az eredmény sem marad el! Csak ajánlani tudjuk
Zsolt Abonyi
Zsolt Abonyi
2023-11-20
Bence a lehető legjobb választás, elképesztően profi képeket kaptunk tőle, miközben azonnal megtaláltuk a közös hangot, és minden fotózásunk nagyon jó hangulatban telt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Barbara Abonyi
Barbara Abonyi
2023-11-20
Röviden: Válasszátok Bencét! Nagyon sokáig kerestük a megfelelő fotóst, aki jártas a természetben tartott esküvőkben, átadja az események hangulatát és számunkra a legfontosabb: természetes, de profi képeket készít. Bencében megtaláltuk az elképzeléseinket minden téren, profizmusban többet is, mint amit el tudtunk volna képzelni. :) Három fotózásunk is volt, jegyes fotózás, az esküvő napja valamint kreatív fotózás, de nem tudnánk megmondani, melyik sorozatot imádjuk a legjobban. Rengeteg képet kaptunk elképesztően gyorsan, és zseniális minőségben. Korábban sosem volt fotózásunk, de Bence mellett nem kellett aggódnunk, szinte természetesen jött az egész. Kivétel nélkül látszik a képekben az egyéniségünk, a hangulat, az érzések, minőségben pedig bármelyik esküvői magazinban megállnák a helyüket. Mindemellett Bence szinte barátunkként volt velünk minden alkalommal és nagyon boldogok vagyunk, hogy megismerhettük. ❤️
Csilla Fekete-Takács
Csilla Fekete-Takács
2023-08-03
Nem tudunk elég hálásak lenni a csodás képekért és a professzionális szolgáltatásért. Életünk egyik legszebb napjának megörökítését nem is bízhattuk volna másra. 🥰 Nagyon szépen köszönjük Bence! Viktor & Csilla
Popovicsné Dudás Orsolya
Popovicsné Dudás Orsolya
2023-07-25
Nagyon közvetlen fotós. Az első pillanattól kezdve beilleszkedett az esküvői násznép közé. Az elkészült képek meséltek, még azoknak is akik nem voltak az esküvőn. Azok is megkönnyezték a fotók láttán az esküvőt, akik nem voltak ott. 😊
Lilla Kocsándy
Lilla Kocsándy
2022-11-03
Bence és kedves segítője, Zsuzsi nagyon kedvesek, közvetlenek, hamar feloldódik az ember mellettük, és profi munkát végeznek! Az esküvőnk megörökítését bíztuk rájuk, nagyon élveztük a fotózást, a végeredmény pedig magáért beszél! Csodás képek születtek! Köszönjük!
Olívia
Olívia
2022-05-05
Évfordulónkra szerettünk volna pár képet magunkról, így találtunk Bencére. Nagyon gördülékenyen tudtunk egyeztetni vele, helyszínnél nyitott volt az ötleteinkre. Örülök, hogy őt kértük fel, mert az eredménnyel nagyon meg vagyunk elégedve, gyönyörű képek lettek, pedig párszor el is kellett halasztani a fotózást a kiszámíthatatlan tavaszi időjárás miatt. Ebben is nagyon rugalmas volt szerencsére. Előtte beszéltünk az elképzeléseinkről, illetve a "mik nem tetszenek" dolgokról is, ebben sem csalódtunk. Szép, tavaszias, élénk színvilágú képeink lettek, amik rólunk is előnyösek. Csak ajánlani tudom őt, kitűnő munkát végez, precízen!