ESKÜVŐI STORY/WEDDING STORY


***** ESKÜVŐI FOTÓZÁS BUDAPESTEN, ORSZÁGOSAN ÉS KÜLFÖLDÖN *****

Esküvői kreatív- és jegyespár fotózás

Esküvői fotózás Budapesten, országszerte és határainkon kívül. Tekintsd meg az eddig feltöltött esküvőkön készült képeimet, vagy látogass el instagram oldalamra, ahol a legfrissebb fotókat is megtalálhatod. Képeimen arra törekszem, hogy látványvilága nem csak ma, hanem több éves távlatokban is visszaadják azt az élményt és hangulatot, ami az esküvőtök napján és a legboldogabb pillanataitokban érezhettetek. Ezért fontosnak tartom, hogy a képeim színvilága tükrözzék a valóság színeit és tartózkodjanak az pillanatnyi trendektől úgy, hogy azok kreatívan és különleges hangulatot közvetítve mutassanak egy időtálló irányba. 
A kihívást ezért nem csak abban látom, hogy kreatívan őrizzem meg az emlékeket, hanem hogy azokat olyan helyszíneken tudjam megörökíteni, ami számotokra is különleges és emlékezetes képi világot alkot. Ezért esküvői fotózás Budapest városán kívül, országosan és külföldön is vállalunk. 

esküvői fotózás budapest

Dominika & Ronald – Esküvői képsorozat és kreatív fotózás (Wedding & Creative session)

Egy klasszikus, de lendületes, érzelmekkel teli esküvői és kreatív fotózás Budapesten. Dominika és Ronald személyében egy olyan párt sikerült megismernünk, akik minden kétség nélkül tökéletesen illenek egymáshoz. 

 

esküvői fotózás budapest
Vivien & Csaba – Kreatív Fotózás (After Wedding Session)

Lenyűgöző látvány, harapnivalóan friss levegő és csend… Aligha lehet inspirálóbb körülményeket találni egy gyönyörű pár kreatív képeinek elkészítéséhez. Vivien és Csaba nemcsak egymás- hanem az utazás szerelmesei is, ahogy mi is. Így a családias hangulatú esküvőjük után néhány nappal, pár óra utazást követően könnyen a komfortzónánkon kívül találtuk magunkat. (Végre! :)) Az egyik legkalandosabb kreatív fotózásunk egy teljes napot vett igénybe a Magas-Tátra szlovák oldalán.

esküvői fotózás budapestDoris & Leo – Kreatív Fotózás (Pre-Wedding Session)

Hong-Kong-ból Budapestre –  Doris & Leo (Hong-Kong) több mint 8000 km-t utaztak, hogy házasságkötésük előtt Budapesten tölthessenek néhány napot, amit azzal tettek még emlékezetesebbé, hogy ebben a gyönyörű városban készíttették el az esküvői kreatív képeiket.

Esküvői fotózás Budapest

Kövess minket közösségi oldalainkon és értesülj a legfrissebb információkról. Facebook oldalunkat itt találodinstagram oldalunkat pedig itt.