ESKÜVŐI KÉPSOROZATOK


ESKÜVŐI FOTÓZÁS BUDAPESTEN, ORSZÁGOSAN ÉS KÜLFÖLDÖN

ESKÜVŐI – KREATÍV – & JEGYESPÁR FOTÓZÁS

Teljes körű esküvői fotózás Budapest területén, országszerte és határainkon kívül. Képeimen arra törekszem, hogy látványvilága nem csak ma, hanem több éves távlatokban is visszaadják azt az élményt, ami az esküvőtök napján és a legboldogabb pillanataitokban éreztetek.

A trendi nem mindig elegáns, viszont az elegáns, mindig trendi.

Ezért fontosnak tartom, hogy a képeim színvilága kövessék a valóság színeit és tartózkodjon a pillanatnyi trendektől a kreativitás és a kiemelkedő minőség jegyében mutatva egy időtálló képi irányba. . 
A kihívást ezért nem csak abban látom, hogy kreatívan őrizzem meg az emlékeket, hanem hogy azokat olyan helyszíneken tudjam megörökíteni, amik még különlegesebb módon gazdagítják a képsorozatot és az élményt. Ezért esküvői fotózást Budapest városán kívül, országosan és külföldön is vállalunk.

WEDDING PHOTOGRAPHY – AVAILABLE FOR WORLDWIDE

PREMIUM WEDDING – CREATIVE – & PROPOSAL PHOTOSHOOt

 

Complete wedding photography service in Budapest, throughout the country and outside our borders. In my photos, I strive to make visuals reflect the experience and mood you felt on your wedding day and in your happiest moments. Not only today, but also in the future.

Trendy is not always elegant, but elegant is always trendy.

That’s why I consider it important that the colors of the pictures reflect the reality and stay away from current trends. So that they point to a timeless direction by conveying a creative and special atmosphere.
The challenge not only in creatively preserving memories, but also in being able to capture them in locations that create a special and memorable visual world for you too. That is the reason why we available for worldwide.

Wedding Photography in Germany
Sandra & Ricardo –  Esküvői képsorozat  – Wedding Photography in Germany (Rammenau – Baroque Castle)

Nehéz szavakat találni erre a három napra, amit Sandrával és Ricardoval töltöttünk Németországban.
Felejthetetlen őszinte pillanatok, közvetlen és nyitott emberekkel, egy fantasztikus hangulatú esküvőn.

 

Lilla & Dani I Esküvői képsorozat (Gyönyörű napja Tata – Pálmaház)

 

Lilla & Dani esküvőjén a részletekre való odafigyelése az esküvőjük minden aspektusában megmutatkozott, a finom virágdíszektől a helyszínt díszítő, gondosan megválasztott dekorációig.

Esküvői fotózás Budapest - Kreatív fotózás a HalászbástyánDominika & Ronald – Esküvői képsorozat és kreatív fotózás (Wedding & Creative session)

Egy klasszikus, de lendületes, érzelmekkel teli esküvői és kreatív fotózás Budapesten. Dominika és Ronald személyében egy olyan párt sikerült megismernünk, akik minden kétség nélkül tökéletesen illenek egymáshoz. 

Díjnyertes esküvői fotó (WPS 2016 photo of the month - September) Awarded Wedding Picture - Pányoki Bence ©Vivien & Csaba – Kreatív Fotózás (After Wedding Session)

Lenyűgöző látvány, harapnivalóan friss levegő és csend… Aligha lehet inspirálóbb körülményeket találni egy gyönyörű pár kreatív képeinek elkészítéséhez. Vivien és Csaba nemcsak egymás- hanem az utazás szerelmesei is, ahogy mi is. Így a családias hangulatú esküvőjük után néhány nappal, pár óra utazást követően könnyen a komfortzónánkon kívül találtuk magunkat. (Végre! :)) Az egyik legkalandosabb kreatív fotózásunk egy teljes napot vett igénybe a Magas-Tátra szlovák oldalán.Photoshoot in BudapestDoris & Leo – Kreatív Fotózás (Pre-Wedding Session)

Hong-Kong-ból Budapestre –  Doris & Leo (Hong-Kong) több mint 8000 km-t utaztak, hogy házasságkötésük előtt Budapesten tölthessenek néhány napot, amit azzal tettek még emlékezetesebbé, hogy ebben a gyönyörű városban készíttették el az esküvői kreatív képeiket.

esküvői fotózás Budapest - Destination Wedding in WörtherseeAline & Emi – Esküvője Ausztriában (Wedding in Austria)

Egy fesztelen, laza, de mégis elegáns esküvő Ausztriában.


Esküvői fotózás Budapest

Kövessetek minket közösségi oldalainkon és nézzétek meg legfrissebb képeinket és esküvői képsorozatainkat.
Facebook  – Instagram

Zsolt Abonyi
Zsolt Abonyi
2023-11-20
Bence a lehető legjobb választás, elképesztően profi képeket kaptunk tőle, miközben azonnal megtaláltuk a közös hangot, és minden fotózásunk nagyon jó hangulatban telt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Barbara Abonyi
Barbara Abonyi
2023-11-20
Röviden: Válasszátok Bencét! Nagyon sokáig kerestük a megfelelő fotóst, aki jártas a természetben tartott esküvőkben, átadja az események hangulatát és számunkra a legfontosabb: természetes, de profi képeket készít. Bencében megtaláltuk az elképzeléseinket minden téren, profizmusban többet is, mint amit el tudtunk volna képzelni. 🙂 Három fotózásunk is volt, jegyes fotózás, az esküvő napja valamint kreatív fotózás, de nem tudnánk megmondani, melyik sorozatot imádjuk a legjobban. Rengeteg képet kaptunk elképesztően gyorsan, és zseniális minőségben. Korábban sosem volt fotózásunk, de Bence mellett nem kellett aggódnunk, szinte természetesen jött az egész. Kivétel nélkül látszik a képekben az egyéniségünk, a hangulat, az érzések, minőségben pedig bármelyik esküvői magazinban megállnák a helyüket. Mindemellett Bence szinte barátunkként volt velünk minden alkalommal és nagyon boldogok vagyunk, hogy megismerhettük. ❤️
Csilla Fekete-Takács
Csilla Fekete-Takács
2023-08-03
Nem tudunk elég hálásak lenni a csodás képekért és a professzionális szolgáltatásért. Életünk egyik legszebb napjának megörökítését nem is bízhattuk volna másra. 🥰 Nagyon szépen köszönjük Bence! Viktor & Csilla
Dudás Orsolya
Dudás Orsolya
2023-07-25
Nagyon közvetlen fotós. Az első pillanattól kezdve beilleszkedett az esküvői násznép közé. Az elkészült képek meséltek, még azoknak is akik nem voltak az esküvőn. Azok is megkönnyezték a fotók láttán az esküvőt, akik nem voltak ott. 😊
Lilla Kocsándy
Lilla Kocsándy
2022-11-03
Bence és kedves segítője, Zsuzsi nagyon kedvesek, közvetlenek, hamar feloldódik az ember mellettük, és profi munkát végeznek! Az esküvőnk megörökítését bíztuk rájuk, nagyon élveztük a fotózást, a végeredmény pedig magáért beszél! Csodás képek születtek! Köszönjük!
Olívia
Olívia
2022-05-05
Évfordulónkra szerettünk volna pár képet magunkról, így találtunk Bencére. Nagyon gördülékenyen tudtunk egyeztetni vele, helyszínnél nyitott volt az ötleteinkre. Örülök, hogy őt kértük fel, mert az eredménnyel nagyon meg vagyunk elégedve, gyönyörű képek lettek, pedig párszor el is kellett halasztani a fotózást a kiszámíthatatlan tavaszi időjárás miatt. Ebben is nagyon rugalmas volt szerencsére. Előtte beszéltünk az elképzeléseinkről, illetve a "mik nem tetszenek" dolgokról is, ebben sem csalódtunk. Szép, tavaszias, élénk színvilágú képeink lettek, amik rólunk is előnyösek. Csak ajánlani tudom őt, kitűnő munkát végez, precízen!
Polak Viktor
Polak Viktor
2022-02-20
Kitűnő látásmóddal rendelkező, profi fotós, aki minden szituációból a maximumot hozza ki. A közvetlensége és a humora csak ráadás : ) Szívből ajánlom.
Tímea Kulcsár
Tímea Kulcsár
2022-02-19
Bence szuper képeket készített rólunk, azóta is napi szinten megcsodáljuk őket. Örök emlék marad. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Katalin Toth
Katalin Toth
2019-09-25
I have highly recommended it. 🙂 Bence (and Gabor) did such a fantastic job on our wedding day. My only problem is trying to choose my favorite ones from so many amazing photos what I received.