ESKÜVŐI STORY/WEDDING STORY


ESKÜVŐI FOTÓZÁS BUDAPESTEN, ORSZÁGOSAN ÉS KÜLFÖLDÖN

ESKÜVŐI – KREATÍV – & JEGYESPÁR FOTÓZÁS

Teljes körű premium esküvői fotózás Budapest területén, országszerte és határainkon kívül. Képeimen arra törekszem, hogy látványvilága nem csak ma, hanem több éves távlatokban is visszaadják azt az élményt ami az esküvőtök napján és a legboldogabb pillanataitokban éreztetek. Ezért fontosnak tartom, hogy a képeim színvilága tükrözzék a valóság színeit és tartózkodjanak a pillanatnyi trendektől úgy, hogy azok kreatívan és különleges hangulatot közvetítve mutassanak egy időtálló irányba. 
A kihívást ezért nem csak abban látom, hogy kreatívan őrizzem meg az emlékeket, hanem hogy azokat olyan helyszíneken tudjam megörökíteni, ami számotokra is különleges képi világot alkot. Ezért esküvői fotózást Budapest városán kívül, országosan és külföldön is vállalunk. 

WEDDING PHOTOGRAPHY – AVAILABLE FOR WORLDWIDE

PREMIUM WEDDING – CREATIVE – & PROPOSAL PHOTOSHOOT


Complete wedding photography service in Budapest, throughout the country and outside our borders. In my photos, I strive to make visuals reflect the experience and mood you felt on your wedding day and in your happiest moments. Not only today, but also in the future. That’s why I consider it important that the colors of my pictures reflect the reality and refrain from current trends. So that they point to a timeless direction by conveying a creative and special atmosphere.
The challenge not only in creatively preserving memories, but also in being able to capture them in locations that create a special and memorable visual world for you too. That is the reason  why we available for worldwide.

esküvői fotózás budapest

Dominika & Ronald – Esküvői képsorozat és kreatív fotózás (Wedding & Creative session)

Egy klasszikus, de lendületes, érzelmekkel teli esküvői és kreatív fotózás Budapesten. Dominika és Ronald személyében egy olyan párt sikerült megismernünk, akik minden kétség nélkül tökéletesen illenek egymáshoz. 

esküvői fotózás budapest - Destination Wedding Photoshoot
Vivien & Csaba – Kreatív Fotózás (After Wedding Session)

Lenyűgöző látvány, harapnivalóan friss levegő és csend… Aligha lehet inspirálóbb körülményeket találni egy gyönyörű pár kreatív képeinek elkészítéséhez. Vivien és Csaba nemcsak egymás- hanem az utazás szerelmesei is, ahogy mi is. Így a családias hangulatú esküvőjük után néhány nappal, pár óra utazást követően könnyen a komfortzónánkon kívül találtuk magunkat. (Végre! :)) Az egyik legkalandosabb kreatív fotózásunk egy teljes napot vett igénybe a Magas-Tátra szlovák oldalán.

esküvői fotózás budapest - Pre-Wedding Session Photoshoot in BudapestDoris & Leo – Kreatív Fotózás (Pre-Wedding Session)

Hong-Kong-ból Budapestre –  Doris & Leo (Hong-Kong) több mint 8000 km-t utaztak, hogy házasságkötésük előtt Budapesten tölthessenek néhány napot, amit azzal tettek még emlékezetesebbé, hogy ebben a gyönyörű városban készíttették el az esküvői kreatív képeiket.


esküvői fotózás Budapest - Destination Wedding in Wörthersee
Aline & Emi – Esküvője Ausztriában (Wedding in Austria)

Egy fesztelen, laza de mégis elegáns esküvő Ausztriában.


Esküvői fotózás Budapest

Kövess minket közösségi oldalainkon és értesülj a legfrissebb információkról. Facebook oldalunkat itt találodinstagram oldalunkat pedig itt.