Kreatív fotózás a hegyekben I Vivien & Csaba (Szlovákia – Tátra)

Kreatív fotózás a hegyekben I Vivien & Csaba (Szlovákia – Tátra)

KREATÍV FOTÓZÁS A HEGYEKBEN

 

Lenyűgöző látvány, harapni valóan friss levegő és csend…avagy egy kreatív fotózás a hegyekben.. Vagyis aligha lehet ennél inspirálóbb körülményeket találni egy gyönyörű pár kreatív képeinek elkészítéséhez.
Vivien és Csaba nemcsak egymás- hanem az utazás szerelmesei is, ahogy mi is.

Így a családias hangulatú esküvőjük után néhány nappal, pár óra utazást követően könnyen a komfortzónánkon kívül találtuk magunkat, (végre! :)), ugyanis megérkeztünk a Szlovákia legszebb hegyláncai közé. Mivel ez volt eddig az egyik legkalandosabb kreatív fotózásunk, ezért igyekeztünk maximálisan helytállni, mégha fárasztó is volt. Ez a kreatív fotózás egy teljes napot vett igénybe a Magas-Tátrában, ugyanis egy több kilométeres gyalogtúra vezetett a kiszemelt helyszínig, ahova teljes felszereléssel mentünk a hosszú autóút után. Mióta a kreatív fotózásokon és az esküvőkön is egy asszisztenssel együtt dolgozunk, azóta az ilyen kihívások nem okoznak akadályt. 

Amikor megérkeztünk a Poprádi tóhoz, csak néhány perc pihenőt adtunk magunknak, nem akartunk lemaradni az izgalmas fényekről, így hamar hozzá is láttunk a fotózáshoz.  Nos, a látvány lenyűgöző volt! A kitartó türelmüknek köszönhetően örök emlék marad nemcsak Nekik, hanem nekünk is az a több mint 80db kreatív kép, (melyből a fent látható, már több nemzetközi szakmai elismerést is nyert, melyek a sorozat alatt megtekinthetőek) amelyekből egy válogatás látható az alábbi bejegyzésben.

Kreatív fotózás a hegyekben – Ahogy Ők fogalmaztak: ,,Megérte!,,

Kreatív fotózás a hegyekben fátyollal a hegyek között

1st Runner up of the Society Awards – by @bridesandgroomsphotography Finalist in Man In Nature Photo Contest Contest Finalist in Candid Wedding Moments Photo Contest Finalist in Monthly Pro Vol 25 Photo Contest Won Contest Finalist in Elegance In Nature Photo Contest Contest Finalist in Outdoor Weddings Photo Contest

Nézzétek meg a többi sorozatot is

Válassz a csomagjaink közül, vagy kérj egyedi ajánlatot az igényeitekhez igazítva!

Kövess a közösségi oldalainkon, ahol megtalálod a legfrissebb esküvői képeket és esküvői képsorozatokat.
Facebook  – InstagramTikTok

 

Imre Medárd
Imre Medárd
2024-07-03
10 csillagot adnék ha tudnék. Bencének hatalmas kihívás volt az esküvőnk. A menyasszonyom a leggyonyorubb teremtés a földön, de az én fotogenitásom nem a legjobb. Bence csodálatos képeket csinált rólunk. Sírtunk amikor meglestük őket. Remélem sokan rátalálnak erre a csodafiúra!
Zsóka Ruttner
Zsóka Ruttner
2024-06-13
Bence rugalmas, segítőkész, jó meglátásai es ötletei vannak. Személyisége és hozzáállása oldott minket, kihozta félénkségünkből a maximumot. Az elkészült képek is szuperek lettek! Csakis ajánlani tudjuk! :)
Dani Schmidt
Dani Schmidt
2023-12-17
Bencével szuper dolgozni és az eredmény sem marad el! Csak ajánlani tudjuk
Zsolt Abonyi
Zsolt Abonyi
2023-11-20
Bence a lehető legjobb választás, elképesztően profi képeket kaptunk tőle, miközben azonnal megtaláltuk a közös hangot, és minden fotózásunk nagyon jó hangulatban telt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Barbara Abonyi
Barbara Abonyi
2023-11-20
Röviden: Válasszátok Bencét! Nagyon sokáig kerestük a megfelelő fotóst, aki jártas a természetben tartott esküvőkben, átadja az események hangulatát és számunkra a legfontosabb: természetes, de profi képeket készít. Bencében megtaláltuk az elképzeléseinket minden téren, profizmusban többet is, mint amit el tudtunk volna képzelni. :) Három fotózásunk is volt, jegyes fotózás, az esküvő napja valamint kreatív fotózás, de nem tudnánk megmondani, melyik sorozatot imádjuk a legjobban. Rengeteg képet kaptunk elképesztően gyorsan, és zseniális minőségben. Korábban sosem volt fotózásunk, de Bence mellett nem kellett aggódnunk, szinte természetesen jött az egész. Kivétel nélkül látszik a képekben az egyéniségünk, a hangulat, az érzések, minőségben pedig bármelyik esküvői magazinban megállnák a helyüket. Mindemellett Bence szinte barátunkként volt velünk minden alkalommal és nagyon boldogok vagyunk, hogy megismerhettük. ❤️
Csilla Fekete-Takács
Csilla Fekete-Takács
2023-08-03
Nem tudunk elég hálásak lenni a csodás képekért és a professzionális szolgáltatásért. Életünk egyik legszebb napjának megörökítését nem is bízhattuk volna másra. 🥰 Nagyon szépen köszönjük Bence! Viktor & Csilla
Popovicsné Dudás Orsolya
Popovicsné Dudás Orsolya
2023-07-25
Nagyon közvetlen fotós. Az első pillanattól kezdve beilleszkedett az esküvői násznép közé. Az elkészült képek meséltek, még azoknak is akik nem voltak az esküvőn. Azok is megkönnyezték a fotók láttán az esküvőt, akik nem voltak ott. 😊
Lilla Kocsándy
Lilla Kocsándy
2022-11-03
Bence és kedves segítője, Zsuzsi nagyon kedvesek, közvetlenek, hamar feloldódik az ember mellettük, és profi munkát végeznek! Az esküvőnk megörökítését bíztuk rájuk, nagyon élveztük a fotózást, a végeredmény pedig magáért beszél! Csodás képek születtek! Köszönjük!
Olívia
Olívia
2022-05-05
Évfordulónkra szerettünk volna pár képet magunkról, így találtunk Bencére. Nagyon gördülékenyen tudtunk egyeztetni vele, helyszínnél nyitott volt az ötleteinkre. Örülök, hogy őt kértük fel, mert az eredménnyel nagyon meg vagyunk elégedve, gyönyörű képek lettek, pedig párszor el is kellett halasztani a fotózást a kiszámíthatatlan tavaszi időjárás miatt. Ebben is nagyon rugalmas volt szerencsére. Előtte beszéltünk az elképzeléseinkről, illetve a "mik nem tetszenek" dolgokról is, ebben sem csalódtunk. Szép, tavaszias, élénk színvilágú képeink lettek, amik rólunk is előnyösek. Csak ajánlani tudom őt, kitűnő munkát végez, precízen!