Photoshoot in Budapest & Kreatív Fotózás I Doris & Leo (Pre-Wedding Session at Budapest)

Photoshoot in Budapest & Kreatív Fotózás I Doris & Leo (Pre-Wedding Session at Budapest)

Photoshoot in Budapest – HONG-KONGBÓL BUDAPESTRE

 

Photoshoot in Budapest, azaz Doris & Leo (Hong-Kong) fotózása, akik több mint 8000 km-t utaztak, hogy házasságkötésük előtt Budapesten tölthessenek néhány napot. Ezt pedig azzal tették még emlékezetesebbé, hogy ebben a gyönyörű városban készíttették el velünk az esküvői képeiket egy kreatív fotózás alkalmával. Így a felkérést nagy örömmel fogadtuk! A fotózást azért kezdtük a Citadellán, hogy kivételes, igazán ,,budapesti,, látvánnyal gazdagíthassuk Doris és Leo utazását és természetesen a képsorozatot.
Mivel egy romantikus kisvárosi helyszín is szerepelt a tervben ezért ez nem is lehetett más, mint Szentendre. Így a legjobbnak azt láttuk, ha itt ér minket a naplemente. Ez az a napszak, amely mindig meghitt hangulatot és gyönyörű színeket kölcsönöz a képeknek (ahogy természetesen a napfelkelte is). Doris, átöltözött a lila ruhájába már csak azért is, hogy abban is készíthessünk néhány képet, visszatérve Budapest éjszakai fényeihez. Habár már már mindannyian felfáradtunk, azért a Lánchíd pesti hídfőjénél még készítettünk pár képet. Igazán barátságos és kedves embereket ismertünk meg, akik a kreatív fotózás végeztével, hong-kongi süteményekkel köszöntek el tőlünk. A képeket néhány nappal később már otthonról csodálhatták meg, majd pedig ezeket a kedves szavakat kaptuk tőlük:

,,Thanks a lot for helping us to take so many beautiful pictures. We do have a great time in Budapest and appreciate a lot with your passion on your profession!,, (Doris & Leo)


Photoshoot in Budapest – FROM HONG-KONG TO BUDAPEST

Doris & Leo (Hong Kong) traveled more than 8,000 miles to spend some days in Budapest before their wedding and they made it even more memorable to have their wedding creative photos taken in this beautiful city. So we received the invitation gladly! We started shooting at the Citadel, from where we could enrich Doris and Leo’s travel and of course, the photo series with an exceptional, really „Budapest” look pictures.
After the metropolitan environment, the sun went down when we arrived to the romantic small town, Szentendre. At that part of day and the intimate atmosphere influenced us for inspiration (both like sunrise). Doris highlighted her beauty with her purple wedding dress. As we made some pictures we returned, so as to the night lights of Budapest. Although all of us got sleepy look, but we rest a bit at the Chain Bridge, and we continued the photoshoot for take some city lights pictures. The pictures could be admired from home a few days later by them:

,,Thanks a lot for helping us to take so many beautiful pictures. We do have a great time in Budapest and appreciate a lot with your passion on your profession!,, (Doris & Leo)

 

Válasszatok a csomagjaink közül, vagy kérjetek egyedi ajánlatot az elképzeléseitek alapján!

Kövessetek minket közösségi oldalainkon és nézzétek meg legfrissebb képeinket, esküvői képsorozatainkat. Facebook  – Instagram