Photoshoot in Budapest – Kreatív Fotózás I Doris & Leo (Budapest – Citadella)

Photoshoot in Budapest – Kreatív Fotózás I Doris & Leo (Budapest – Citadella)

PHOTOSHOOT IN BUDAPEST
AZAZ DORIS ÉS LEO KREATÍV FOTÓZÁSA

Photoshoot in Budapest, azaz Doris & Leo (Hong-Kong) kreatív fotózása, akik több mint 8000 km-t utaztak, hogy házasságkötésük előtt Budapesten tölthessenek néhány napot. Ezt pedig azzal tették még emlékezetesebbé, hogy ebben a gyönyörű városban készíttették el velünk az esküvői képeiket egy kreatív fotózás alkalmával. Így a felkérést nagy örömmel fogadtuk! A fotózást azért kezdtük a Citadellán, hogy kivételes, igazán ,,budapesti,, látvánnyal gazdagíthassuk Doris és Leo utazását és természetesen a képsorozatot.

Mivel egy romantikus kisvárosi helyszín is szerepelt a tervben ezért ez nem is lehetett más, mint Szentendre. Így a legjobbnak azt láttuk, ha itt ér minket a naplemente. Ez az a napszak, amely mindig meghitt hangulatot és gyönyörű színeket kölcsönöz a képeknek (ahogy természetesen a napfelkelte is). Doris, átöltözött a lila ruhájába már csak azért is, hogy abban is készíthessünk néhány képet, visszatérve Budapest éjszakai fényeihez. Habár már már mindannyian felfáradtunk, azért a Lánchíd pesti hídfőjénél még készítettünk pár képet. Igazán barátságos és kedves embereket ismertünk meg, akik a kreatív fotózás végeztével, hong-kongi süteményekkel köszöntek el tőlünk. A képeket néhány nappal később már otthonról csodálhatták meg, majd pedig ezeket a kedves szavakat kaptuk tőlük:

Photoshoot in Budapest ,,Thanks a lot for helping us to take so many beautiful pictures. We do have a great time in Budapest and appreciate a lot with your passion on your profession!,, (Doris & Leo)

 

Nézzétek meg a többi sorozatot is

Válassz a csomagjaink közül, vagy kérj egyedi ajánlatot az igényeitekhez igazítva!

Kövess a közösségi oldalainkon, ahol megtalálod a legfrissebb esküvői képeket és esküvői képsorozatokat.
Facebook  – InstagramTikTok

 

Zsóka Ruttner
Zsóka Ruttner
2024-06-13
Bence rugalmas, segítőkész, jó meglátásai es ötletei vannak. Személyisége és hozzáállása oldott minket, kihozta félénkségünkből a maximumot. Az elkészült képek is szuperek lettek! Csakis ajánlani tudjuk! :)
Dani Schmidt
Dani Schmidt
2023-12-17
Bencével szuper dolgozni és az eredmény sem marad el! Csak ajánlani tudjuk
Zsolt Abonyi
Zsolt Abonyi
2023-11-20
Bence a lehető legjobb választás, elképesztően profi képeket kaptunk tőle, miközben azonnal megtaláltuk a közös hangot, és minden fotózásunk nagyon jó hangulatban telt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Barbara Abonyi
Barbara Abonyi
2023-11-20
Röviden: Válasszátok Bencét! Nagyon sokáig kerestük a megfelelő fotóst, aki jártas a természetben tartott esküvőkben, átadja az események hangulatát és számunkra a legfontosabb: természetes, de profi képeket készít. Bencében megtaláltuk az elképzeléseinket minden téren, profizmusban többet is, mint amit el tudtunk volna képzelni. :) Három fotózásunk is volt, jegyes fotózás, az esküvő napja valamint kreatív fotózás, de nem tudnánk megmondani, melyik sorozatot imádjuk a legjobban. Rengeteg képet kaptunk elképesztően gyorsan, és zseniális minőségben. Korábban sosem volt fotózásunk, de Bence mellett nem kellett aggódnunk, szinte természetesen jött az egész. Kivétel nélkül látszik a képekben az egyéniségünk, a hangulat, az érzések, minőségben pedig bármelyik esküvői magazinban megállnák a helyüket. Mindemellett Bence szinte barátunkként volt velünk minden alkalommal és nagyon boldogok vagyunk, hogy megismerhettük. ❤️
Csilla Fekete-Takács
Csilla Fekete-Takács
2023-08-03
Nem tudunk elég hálásak lenni a csodás képekért és a professzionális szolgáltatásért. Életünk egyik legszebb napjának megörökítését nem is bízhattuk volna másra. 🥰 Nagyon szépen köszönjük Bence! Viktor & Csilla
Popovicsné Dudás Orsolya
Popovicsné Dudás Orsolya
2023-07-25
Nagyon közvetlen fotós. Az első pillanattól kezdve beilleszkedett az esküvői násznép közé. Az elkészült képek meséltek, még azoknak is akik nem voltak az esküvőn. Azok is megkönnyezték a fotók láttán az esküvőt, akik nem voltak ott. 😊
Lilla Kocsándy
Lilla Kocsándy
2022-11-03
Bence és kedves segítője, Zsuzsi nagyon kedvesek, közvetlenek, hamar feloldódik az ember mellettük, és profi munkát végeznek! Az esküvőnk megörökítését bíztuk rájuk, nagyon élveztük a fotózást, a végeredmény pedig magáért beszél! Csodás képek születtek! Köszönjük!
Olívia
Olívia
2022-05-05
Évfordulónkra szerettünk volna pár képet magunkról, így találtunk Bencére. Nagyon gördülékenyen tudtunk egyeztetni vele, helyszínnél nyitott volt az ötleteinkre. Örülök, hogy őt kértük fel, mert az eredménnyel nagyon meg vagyunk elégedve, gyönyörű képek lettek, pedig párszor el is kellett halasztani a fotózást a kiszámíthatatlan tavaszi időjárás miatt. Ebben is nagyon rugalmas volt szerencsére. Előtte beszéltünk az elképzeléseinkről, illetve a "mik nem tetszenek" dolgokról is, ebben sem csalódtunk. Szép, tavaszias, élénk színvilágú képeink lettek, amik rólunk is előnyösek. Csak ajánlani tudom őt, kitűnő munkát végez, precízen!
Polak Viktor
Polak Viktor
2022-02-20
Kitűnő látásmóddal rendelkező, profi fotós, aki minden szituációból a maximumot hozza ki. A közvetlensége és a humora csak ráadás : ) Szívből ajánlom.